Kundalini meditatie


SCHOON JE ONDERBEWUSTZIJN
Patronen en gedachten die je door de jaren heen hebt verzameld en opgeslagen beinvloeden je dagelijks leven en maken wie je bent. Soms zitten ervaringen je echter in de weg om jezelf te kunnen zijn. De een is onzeker in een groep, de ander denkt snel negatief en een derde loopt altijd in zeven sloten tegelijk. Net zoals je computer, “vervuilt” ook je onderbewustzijn langzaam en werkt daardoor minder efficient. Af en toe is het daarom tijd om op te schonen en ruimte te maken. Met meditatie schoon je je onderbewustzijn. Behalve je hoofd legen zorgt regelmatig mediteren er ook voor dat zo min mogelijk gedachten, aannames en overtuigingen zich opnieuw vastzetten in je onderbewustzijn.

Mediteren kan iedereen en kan op een leuke manier. Kundalini Meditatie is uitdagend en je hoeft je zeker niet te vervelen. Je maakt gebruik van:

 • MUDRA’S
  Handhoudingen waarmee je de drukpunten in je vingers en handen gebruikt om bepaalde meridianen (energiebanen) te stimuleren.

 • MANTRA’S
  Klanken en trillingen van de verschillende woorden zorgen voor een positief effect op je geest. 

 • PRANAYAMA EN ASANA’S
  Door middel van je ademhaling en de houding van je lichaam stuur je de levensenergie (prana) in je lichaam. 

 • OOGFOCUS
  Door je ogen te focussen op bijvoorbeeld het puntje van je neus of je derde oog (het punt tussen je wenkbrauwen) worden verschillende gebieden van je hersenen gestimuleerd. Je oefent dan namelijk bepaalde druk uit op. 


KUNDALINI MEDITATIE
Tijdelijk gecancelled.

€22,- losse les / 2 knippen met de rittenkaart


” Tijdens de meditatie voelde ik me heerlijk! Ik werd er zelfs emotioneel van, terwijl ik nooit huil. “

Anke, 51 jaar