Kundalini Yoga is de oorsprong en de meest krachtige vorm van alle 22 bestaande yogavormen, elk met hun specifiek doel en effect. Het is in India duizenden jaren als een geheime traditie mondeling overgebracht, zodat er geen misbruik van de techniek zou ontstaan. Dit heeft er tevens voor gezorgd dat er een onnodig geheimzinnig imago rond deze vorm van yoga is ontstaan.

KRACHTIG EN EFFECTIEF
Kundalini Yoga is speciaal ontworpen voor actieve mensen met een druk sociaal leven en verantwoordelijkheden thuis, op school en op het werk. Kundalini Yoga kan door iedereen beoefend worden, mits het geleidelijk aan gedaan wordt en onder de juiste begeleiding de gegeven instructies worden gevolgd.

NUCHTERE, SPORTIEVE SFEER
De lessen bij Yoga Haagse Hout zijn zowel fysiek als mentaal uitdagend, maar je hoeft zéker niet lenig en topfit te zijn om mee te kunnen doen. Er heerst een down-to-earth, praktische en sportieve sfeer.

Een les duurt ca. 1,5 uur en is als volgt opgebouwd:

  • Warming up
  • Set fysieke oefeningen (kriya)
  • Ontspanning
  • Meditatie

AFWISSELEND
Elke les komt er een ander thema aan bod, met bijpassende oefeningen en meditaties, waardoor de lessen afwisselend en verrassend blijven.